Goede doelen & Donaties

Omdat wij graag leven naar ons motto: Trouw aan u & uw dier proberen wij jaarlijks een organisatie te helpen die betrokken is bij dierenhulp.

Omdat Loyal Pets nog niet zo lang geleden is ontstaan zijn dit niet altijd grote donaties, maar wij zijn van mening dat als ieder zijn steentje bijdraagt we samen een verschil kunnen maken.

 

Gemaakte donaties

Donatie Kwisple Care (2023) 

Donatie Dierentuin Overloon (2021)

Omdat we vaak op zoek zijn naar creatieve manieren om een ander te helpen, hebben we besloten om een donatie te doen aan ZooParc Overloon.

In verband met de huidige corona maatregelingen hebben namelijk ook de dierentuinen het een stuk moeilijker gekregen en moeten de dieren toch onderhouden worden.

Omdat we toch in de dierensector zitten, besloten wij in gesprek te gaan met ZooParc Overloon en kregen wij te horen dat zij wel een aantal dieren voor ogen hadden die zij met het natvoer van Carnis gelukkig konden maken. 

Hierdoor hebben wij besloten om de dieren daar eens lekker te verwennen met een 46Kg vers vlees pakket van Carnis.

Donatie Kinderboerderij Gennep (2020)

In het kader van steun je lokale dierlijke omgeving, hebben wij in het eerste jaar van Corona (2020) de lokale kinderboerderij in Gennep een aantal Pink Mix zakjes geschonken om te kunnen verkopen in hun winkel. Hiermee steunden wij niet alleen de lokale kinderboerderij maar ook KWF Kankerbestrijding.

Donaties KWF Kankerbestrijding (2019)

Omdat ook Carnis het  principe nastreeft van Trouw aan U & Uw dier, hebben zij een leuk pakketje bedacht waarbij niet alleen aan de trouwe viervoeter wordt gedacht maar ook meteen aan zijn baasje.

Bij ieder Pink Mix 250 Gram pakketje wat U aanschaft gaat er namelijk €1,- naar KWF Kankerbestrijding.

Daarom vinden wij dit een mooi product om in ons assortiment te hebben.